Luft-vand varmepumpe fra JK Energi

Hvis din husstand er forsynet med gas eller olie, kan du med en luft – vand varmepumpe reducere dine varmeudgifter med op til 50 %, og har du elvarme er der endnu mere at spare. Der er som regel penge at tjene fra første dag, selv når du modregner udgifterne til et kreditforeningslån.

JK Energi har i mere end 30 år arbejdet med luft - vand varmepumper og har der igennem opnået en stor erfaring indenfor dette arbejdsområde.

Vi har et stort kendskab til de forskellige tilskudsordninger indenfor luft-vand varmepumper til både private og erhverv, og kan den vej igennem opnås store besparelser for vores kunder.

JK Energi anvender primært luft – vand varmepumper fra fabrikanterne, Vølund Varmeteknik, og Mitsubishi Electric for at vi altid kan tilbyde det bedste løsningsforslag til hver enkel opgave, hvad enten det drejer sig om bolig, erhvervsbygning, skole m.m.

Ud Vølund Varmeteknik, og Mitsubishi Electric servicer og reparerer vi også vamepumper fra en lang række andre fabrikanter som Daikin Altherma, Panasonic, Bosch, Vaillant og mange flere.

Vølund, Mitsubishi Electric er alle varmepumper, specielt bygget efter det skandinaviske klima, og har derfor en høj energieffektivitet ved selv meget lave temperaturer.

JK Energi er autoriseret forhandler af alle mærkerne

Totalløsning for helårs-komfort

Ud over de generelle krav til komfort i forbindelse med at producere varme er flere af pumperne designet til at opfylde alle sanitære behov for varmt vand året rundt.
Flere af modeller kan også fås med kølefunktion til brug i de varme sommermåneder.

Solfanger anlæg til varmvandsproduktions kan også tilkobles anlæggene.

Kontakt os eller kig forbi vores nye bygning, Kirsebærskoven 3, 4281Gørlev i Vestsjælland

Her har vi taget vores egen medicin og etab. et stort varmepumpeanlæg, der kan producer hele virksomhedens behov for opvarmning, varmt brugsvand samt køling.
Vi har både Vølund og Mitsubishi Electric varmepumper i vores showroom vi kan vise frem og gennemgå.

Vi har allerede hjulpet mange kunder i Slagelse, Kalundborg & Gørlev på samt hele Sjælland.
Uanset dine ønsker til en varmepumpe, så vil vi gerne hjælpe med at indfri drømmen om en mere energibesparende, bæredygtig og miljøvenlig energikilde.

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.