En varmepumpe er et miljøvenligt og billigt alternativ til olie- og gasfyr, varmepumper bruger i dag en lille mængde elektricitet i forhold til den producerede mængde varme, ca. 4 kWt varme for hver 1 kWt elektricitet.

Varmen, som produceres af en luft til vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg sendes ud via det eksisterende centralvarme system i bygningen og ved en luft til luft varmepumpe sendes varmen ud via en indedel, der blæser varmen ud i bygningen.

Hos JK Energi kan vi levere, montere og servicere alle 3 typer af varmepumper.

Afhængig af varmepumpetype, så bruger de enten varmen i jorden eller luften til at opvarme huset. Fordelen ved at vælge en varmepumpe er, at den kun bruger cirka en fjerdedel el i forhold til, hvad en el-radiator bruger til at opvarme huset. Hos JK Energi har vi erfaring med at installere alle typer varmepumper samt rådgive om netop den type varmepumpe, som passer bedst til din bolig.

Lav vedligeholdelse og billig drift

Med en varmepumpe skal du ikke spekulere over, om du nu har husket at bestille olie eller brændsel. I stedet er en varmepumpe i høj grad et selvkørende system, som kun kræver lav vedligeholdelse. Et årligt servicetjek er på sin plads for at sikre, at systemet fungerer optimalt. En varmepumpe bruger den naturlige varme i luften eller jorden til at opvarme huset, hvilket er en miljøvenlig løsning. Derudover har det også den fordel, at selve varmen, der bliver brugt, er en naturlig ressource, som ikke koster noget. Med valget af en varmepumpe vælger du altså et apparat, som er utrolig energibesparende. Faktisk kan den generere fire gang så meget varme, som den bruger i strøm.

Vælg den rigtige type varmepumpe

Hos JK Energi er vi en autoriseret el-installatør, som kan hjælpe med at finde ud af, hvilken varmepumpe som passer bedst til din bolig. Nogle varmepumper skal helst stå indendørs i eksempelvis en kælder eller et bryggers, mens et luft-til-luft varmepumpe skal installeres udendørs. Faktisk kan alle få installeret en varmepumpe. Hvilken type man vælger, er dog afhængig af, hvilken centralvarme man i forvejen har. Hvis man eksempelvis har et olie- eller gasfyr i forvejen, så vil vi typisk anbefale en luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme.

Vi har mange års erfaring med installation af varmepumper, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den type varmepumpe, som er mest økonomisk i en given situation.

Ring til os i dag

Vil du have mere information om varmepumper? Eller vil du gerne høre nærmere om, hvor stor en besparelse du kan opnå for din bolig? Så fat telefonen og ring til os på 58856180, eller besøg os i Gørlev for at få en snak.

Kontakt os i dag

Projektgalleri

Se billeder af vores tidligere projekter her

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.