Køleteknik og Køleanlæg

Skal du bruge køleservice af dit køleanlæg, frostrum eller fryseanlæg?

Hos JK Energi har vi i mange år beskæftiget os med køleservice. Vi servicerer, optimerer, sælger og installerer fryseanlæg, frostrum og kølerum. Vi arbejder kun med markedets bedste materialer, og det garanterer dig kølerum og fryserum i højeste kvalitet. Vi vil i samarbejde med egne eller dine entreprenører konstruere nye og komplette kølerum, fryseanlæg og fryserum. I vores køleservice anvender vi primært HFC kølemidler. I forbindelse med optimering eller installering af fryseanlæg og frostrum anvender vi enten CO2 eller HFC kølemidler. Både HFC og CO2 er naturlige og miljøvenlige kølemidler.

Dine ønsker omkring køleanlæg er i centrum

Vi har mere end 35 års erfaring på bagen, og du kan derfor være sikker på, at vi leverer et stykke tilfredsstillende håndværk, når vi laver køleservice i forbindelse med fryseanlæg, frostrum og kølerum. Vi arbejder både for private, industri, erhverv og det offentlige, og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vi går ind til alle opgaver med målet om at give dig de bedste resultater, og vi arbejder efter dine behov og ønsker.

 

Ring og få ordnet din køleteknik i dag

Vi har vores kontor i Gørlev, og vi har gennem tiden lavet meget køleservice i området omkring Kalundborg, Slagelse, København og på resten af Vestsjælland. Bor du i området, og skal du have ordnet din køleteknik, så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Du kan ringe på telefon 58 85 61 80, eller du kan skrive en mail til info@jk-as.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Kundecases - Køl og frys

Nyt økologisk slagteri og butik

Mineslund fik nyt slagteri og opskæring, i den forbindelse stod vi for opbygningen af alle rummene og monteringen af de nye køleanlæg samt etablering af alle tilhørende el-installationer.

Rummenes vægge og lofter er opbygget i skumisoleret stålelementer, og vinduer og døre i plastik.

Det resulter i en rigtig god isolering af rummene hvilket medfører en stor økonomisk besparelse, ydermere er rengøringen hurtig og nem.

 

Case - JN MEAT Slagelse

Opgave: Etablering af nyt vandkølingsanlæg

Vi er pt. i gang med opbygning af nyt vandkølingsanlæg hos JN MEAT i Slagelse. Hovedparten af de eksisterende køleanlæg fjernes, og der skal etableres et nyt centralt køleanlæg i alle deres produktions- og lagerkølerum.

Det reducerer deres energiforbrug betydeligt, og de gamle forurenende kølemidler, der har en kæmpe indflydelse på den globale opvarmning, fjernes og erstattes af ikke-forurenende brine/vand, bestående af 70% vand og 30% glykol.

Hele rørsystemet opbygges i plastrør, så der ikke bliver nogen problemer med rust og korrosion, hvorved levetiden for anlægget bliver væsentligt forlænget i forhold til andre systemer.

Anlægget er desuden etableret med varmegenvinding, så energien fra nedkølingen af køle- og produktionsrum genanvendes til opvarmning af brugsvand i produktionen. Herved opnås en stor energibesparelse og en væsentlig reduktion i miljøpåvirkningen

Køleservice i Slagelse, Kalundborg, Gørlev og resten af Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon 58856180 eller på mail info@jk-as.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig. 

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.