El-installationer i Vestsjælland

Hos JK Energi har vi over 35 års erfaringer med alle typer el-installationer. Vores kompetente og professionelle ansatte kan klare opgaver indenfor kompetenceområderne:

Industri, erhverv, bolig, landbrugsinstallationer, kontormiljøer, offentlige institutioner, nybyg og renovering samt almindelige serviceopgaver.

Vi er dog især dygtige til at udføre opgaver til industrien. Vi vil være sikre på at udføre opgaverne korrekt og professionelt. Derfor anvender vi velkendte produkter af høj kvalitet.

Gennem vores årelange erfaring med udførelse af arbejdsopgaver og projekter, har vi opbygget et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Dette gør os i stand til at tage fat i de rigtige fagfolk, når det gælder. Derudover er det vigtigt for os at finde den bedste løsning til en given arbejdsopgave.

Følgende beskæftiger JK Energi sig primært med:

  • Alt indenfor alm. el-installationer
  • Industri
  • landbrug
  • IBI installationer
  • Data & EDB installationer
  • Ups og generator anlæg
  • Multimedie inst.
  • Belysningsanlæg

Solcelleanlæg

Hvis du ønsker at nedbringe udledningen af CO2, så er en af mulighederne at få installeret et solcelleanlæg. Udover at passe på miljøet, så kan du også spare mange penge på elregningen. Men hvad er et solcelleanlæg helt præcist?

Et solcelleanlæg består af et antal solcellepaneler der omdanner solens stråler til jævnstrøm, en vekselretter ændrer derefter den producerede strøm til en brugbar vekselstrøm, der kan tilsluttes husstandens elinstallationer.

Projektgalleri

Se billeder af vores tidligere projekter her

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.