Kampagner - t.o.m 01/06-2023

Solcelleanlæg og solceller

Hvis du ønsker at nedbringe udledningen af CO2, så er en af mulighederne at få installeret et solcelleanlæg. Udover at passe på miljøet, så kan du også spare mange penge på elregningen. Men hvad er et solcelleanlæg helt præcist?

Et solcelleanlæg består af et antal solcellepaneler der omdanner solens stråler til jævnstrøm, en solcelleinverter / vekselretter ændrer derefter den producerede strøm til en brugbar vekselstrøm, der kan tilsluttes husstandens elinstallationer.

Hvad er fordelen ved solcelleanlæg?

Udover at solceller er en forureningsfri energikilde, så er de også støjfri og har ingen bevægelige dele. Fraværet af bevægelige dele har den fordel, at der er lave vedligeholdelsesomkostninger forbundet med solcelleanlæg. Med valget af et solcelleanlæg er man altså sikret en robust og driftssikker energikilde, som typisk har en lang levetid.

Solceller kan både monteres på husets facade eller tag, mens nogle solceller også kan monteres på selve jorden. Hos JK Energi har vi erfaringer med at opsætning af solceller alle tre steder. I forhold til montering er det vigtigt at rådføre sig med fagkyndige, så man finder den type solceller, som eksempelvis passer til tagkonstruktionen. Det er vigtigt, at tagets bæreevne er stærk nok til at kunne holde et solcelleanlæg oppe.

De nyeste og mest moderne solceller kan omsætte op til 20% af lysets energi til elektricitet. Dette er et højt tal, og man vil kunne drage nytte af solcellerne i mange år. Det er dog også nødvendigt at gøre sig nogle overvejelser omkring beplantningen omkring ens hus. Skyggende træer eller andre bygninger kan påvirke, hvor meget strøm solcellerne kan generere. Hos JK Energi vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig, så du får mest muligt ud af dine solceller.

Nye muligheder for solceller & solcelleanlæg

Der blev fra den 20. november 2012 lavet nye regler for solcelleanlæg, hvilket har fået stor betydning for værdien af at investere i et solcelleanlæg. Det er der kommet en løsning på.

Ved hjælp af nye batterisystemer, kan strømmen, der bliver produceret i løbet af dagen lagres. herved kan strømmen anvendes når man er i hjemmet til f.eks. madlavning m.m., i stedet for at sende den ud på nettet til en lav afregnings pris.

Med de nye regler er det derfor, altafgørende at solcelleanlægget er korrekt tilpasset den enkelte installation.

JK Energi er KSO certificeret indenfor solcelleanlæg ved teknologisk institut og har derigennem arbejdet med dimensionering og kvalitetssikringen af solcelleanlæg.

Vi kan tilbyde flere forskellige størrelser og typer solceller så de passer til den enkelte installation.

Kontakt os eller kig forbi vores nye bygning, Kirsebærskoven 3 Gørlev i Vestsjælland

Her har vi taget vores egen medicin og etab. et stort solcelleanlæg, der kan producer hele virksomhedens forbrug af elektricitet.

Vi har allerede hjulpet mange kunder i Slagelse, Kalundborg & Gørlev på Vestsjælland. Vi installerer også gerne væskebaseret solvarme. Uanset dine ønsker, så vil vi forsøge at hjælpe med at indfri drømmen om en mere bæredygtig og miljøvenlig energikilde.

 

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.