Ladestandere til private

Er du en af de mange, der har anskaffet en el- eller hybridbil, så kan du med fordel få installeret en ladestander ved din bolig. Det gør det nemmere at oplade din elbil uden at skulle lede efter standere i offentligheden. Hos JK Energi på Vestsjælland hjælper vi dig med at finde og installere den rette ladeløsning til din elbil. Du bør dog være opmærksom på, at opladning gennem en almindelig stikkontakt ikke er holdbar, da disse er forbeholdt husholdningsapparater. Sammen med ladestanderen, tilbyder vi derfor installering af et separat system, som kun håndterer opladningen af din elbil. Har du brug for en ladestander til din bil, kommer vi gerne ud og ser din bolig og finder frem til den løsning, der matcher dine behov bedst.

 

Ladestandere til erhverv

Flere og flere virksomheder oplever, at deres medarbejdere skifter brændstofbilen ud med en el- eller hybridbil. Samtidig bliver mange firmabiler erstattet af det grønnere alternativ. For at gøre det nemmere at lade virksomhedens og personalets biler op, bør infrastrukturen på parkeringspladsen opdateres med ladestandere. På den måde kan bilerne lades op, mens I arbejder på kontoret. JK Energi hjælper med at beregne den mest optimale løsning til jeres ønsker og behov i virksomheden.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du brug for ladestandere til dit hjem eller din virksomhed? Det kan skade bilens batteri eller øvrige elinstallationer, hvis ladestanderen installeres forkert. Derfor er det vigtigt at få det gjort af professionelle. Hos JK Energi tilbyder vi faglig ekspertise, så du er sikker på at få installeret den korrekte ladestander, der passer til den eller de biler, der skal lades. Kontakt os på telefonnummer +45 58 85 61 80 eller på vores mail info@jk-as.dk.

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.