Vores kemiingeniør forklarer...

Slip af med genstridigt kalk

En kalkknuser er din garanti for at blive genstridigt kalk kvit. Kalkknuseren omdanner kalken i dit vand til pulver, der ikke sætter sig fast, og som derfor let kan tørres af med en klud eller sågar de bare hænder

Helt uden kemikalier

En kalkknuser fra AMTech udnytter ikke kemikalier, men derimod lydsignaler til at behandle dit vand. Lyd-teknologien i vores kalkknuser resulterer i, at kalken ændrer sin form fra de hårde kalksten (calcit) til det pulverlignende, aragonit. Denne teknologi sikrer, at såvel du og miljøet skånes ved brug af den originale kalkknuser

En gevinst for pengepungen

Kalkgener findes ofte i fx tilkalkede varmelegemer og kalkaflejring i vaskemaskiner, opvaskemaskiner, elkedler mv., og denne tilkalkning leder til et større elforbrug og en forkortelse af apparaternes levetid. Når du installerer en kalkknuser, vil du altså spare penge på poster som både opvarmning, udskiftning og rengøring

Hvad gør en Kalkknuser?

SLIP FOR GENSTRIDIGT KALK...

 

 

... I badeværelset og slip for kemikalier

En kalkknuser efterlader det tidligere genstridige kalk i en pulverlignende form, som du blot kan tørre af – du slipper derfor for brug af usunde kemikalier og timevis af knofedt. Når du skal fjerne det kalk, som kalkknuseren efterlader, kan du blot bruge rent vand fra bruseren og en svamp, og så vil det yderste lag af kalk løsnes ganske let. Du kan eventuelt gentage behandlingerne.

… I køkkenet og brug tiden på noget sjovere

Armaturer i køkkenet vil hurtigt være mærket af kalkgener, men med en kalkknuser forbliver armaturerne rene og kan rengøres med en våd klud efter behov. Der vil stadig være kalk i dit vand, men du vil både kunne mærke og smage forskel. Den pulverkalk, som kalkknuseren efterlader, kan fjernes nemt, og du kan derfor med en kalkknuser mindske rengøringsbyrden og bruge din tid på andre steder.

… I hvidevarer og forlæng levetiden af dine maskiner

Du kan forlænge levetiden og dermed forøge værdien af dine maskiner med en kalkknuser, da brug af vores kalkknuser resulterer i færre nedbrud og langt mindre afsyring. I dag er ophobning af kalk i opvaskemaskiner, vaskemaskiner og lignende en af de største årsager til nedbrud. En kalkknuser behandler vandet, således at kalken ikke længere sætter sig, og derfor vil brugere opleve længere levetid på deres hvidevarer og mindre vedligehold.

Overvejer du varmepumpe eller fjernvarme?

Det er fælles for varmepumper og fjernvarme, at de har enten en varmeveksler eller varmebeholder, hvor den varme, der kommer ind, skal overføres til vandet i huset for at opvarme det. Den overflade, der overfører varmen, skal være helt ren. Det skal den, fordi blot 0,1 mm kalk vil reducere virkningen af din varmepumpe eller din fjernvarme betydeligt. Hos AMTech samarbejder vores kemiingeniører, udviklerne bag den originale kalkknuser, med fjernvarmeværker og varmepumpeproducenter for at undgå disse problemer. Vi har en let og billig løsning, og vi anbefaler derfor, at du kontakter os, inden du køber din varmepumpe eller bliver tilsluttet fjernvarme.

👉 Mail: info@amtech.dk
👉 TLF: (+45) 44 94 33 08

Lars fortæller om sin Kalkknuser

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.