Det drejer sig om liv og død

Sæt en hjertestarter op lokalt – det kan redde liv

JK A/S er en stolt samarbejdspartner med Hjerteforeningen. Det klare mål er at udbrede tilgængeligheden af hjertestartere og – via døgnovervågning – sikre at de er funktionsdygtige.

Tilbud på hjertestarter-pakke Du har nu mulighed for selv at sætte én udendørs hjertestarter op til nedsat pris. Dermed bidrager du til din egen og familiens sikkerhed og støtter samtidig op om sikkerheden i lokalområdet. Det er en god ide at tage en snak med dine naboer, den lokale sportsforening eller ejer/andelsforeningen om at købe en hjertestarter sammen. Vi JK A/S er eksperter i opsætning og servicering af hjertestartere i Slagelse – kontakt os på 58 85 61 80 eller info@jk-as.dk, så hjælper vi dig med alle dine spørgsmål om salg og montering af hjertestartere.

Tilbudspris på hjertestarter-pakken

Tilbudspris på hjertestarter-pakken

Her kan du se hvad tilbuddet for hjertestarter-pakken dækker. Vær opmærksom på at hjertestarteren er døgnovervåget og skal serviceres en gang om året via den såkaldte ServicePlus-aftale.

Zoll AED Plus-hjertestarter
CA100-hjertestarteskab
Opsætning
ServicePlus første år*
———————————
Din pris: 22.750 kr.
———————————

Normalpris: 25.888 kr.
Du sparer: 3.138 kr.

*Herefter 299 kr./mdr.

ServicePlus aftale omfatter udover døgnovervågning:
  • Hjertestarteren/varmeskabet gennemgås fysisk og elektronisk minimum én gang årligt
  • Udskiftning af batterier og elektroder før udløb
  • Erstatnings- eller lånehjertestarter og skab i tilfælde af ibrugtagning, tyveri eller hærværk
  • Aktion på eventuelle alarmer

Sådan køber du en hjertestarter til tilbudspris

Kontakt os på 58 85 61 80 eller info@jk-as.dk og hør mere om tilbuddet på en hjertestarter, der kan redde liv. Vi er eksperter i opsætning og servicering af hjertestartere.

Din elektriker i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon eller på mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Indhent et tilbud hos os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og så er det gratis og uforpligtende.